Pages

Monday, 17 December 2012

Holiday To Langkawi 9 - 11 October 2012

Citer dah dekat 3bulan kot tp baru skang nak update. Xde mase sgt2..Kat umah sibuk jaga anak. Bayangkan la kalo nak mandi pun x sempat. Lagi la nak update bagai.

Ktorg g pun sbb dpt tiket murah. Kalo x, idok nye ktorg nak pegi. Kat sane aku dah booking siap2 hotel ni. Kalo keje gomen,mmg bole dapat murah. Korang link kat sini click here


Hotel die not bad la..Kau nak murah sgt kan? Jgn nak byk songeh. terima je seadanye. Tapi waktu malam mcm serem ckit sbb byk pokok kot. (perasaan je).. Tapi kalo waktu siang,giler cantik. Dah la belakang tu terus laut. Giler gempak.




Pic ni aku google je..Tapi memang cangini rupe nye. giler besar utk family 4ketul mcm kiteorg.


 _ Love_
Irfan


Memang mencabar bawak budak2 kecik ni naik flight. Korang dapat bayangkan x kalo anak korang berak dalam flight? Anak2 aku memang ade peel suke berak kat luar. Kalo dalam keta tu jgn ckp la. Sampai bapak dorg cakap keta die ni ade macam jamban ke? Mmg aku dah agak bnd ni konfem jadik punye. Mule2 adek. Aku dah panasss ni.. Korang igt toilet dlm flight tu besau sgt ke? Adeh...serius Paaannnaaasss....

Selang 5 minit tibe2 ade bau naik... Aku dah agak. Konfem abang die pulak. Mmg konfem!!! Bau taik die pun aku dah tau.

Aku xlarat dah. Ni turn bapak die pulak cebok. Mencabar jugak la.

Dah setel abis dorg berak, dorang ligat main pulak. Adeh... Pasni konfem xnaik flight dah smp umur dorg 4 or 5 tahun. Serik! Ni belum waktu balik lagi ni. Sabar Aziah... Nasib bek xsmp sejam. Kalo x memang aku pengsan.

Smp2 tu kiteorang nek keta sewa ( viva je). Murah pun murah. Watpe nak amik besar2. Bukan nak pakai sebulan ke setahun ke. Laki aku cakap kalo kat KL test drive 10minit je tp kalo korang nak test drive berhari2, sewa la keta kat cni.

Ni kat Wan Thai kalo xsilap... Sodap jugak la. Nampak x laki aku bt ape? Payah2... Jenis dorang ni pulak tido awal. Belum smp tapi dua2 dah lena. Stroller ade satu je. Jawab nye kat tangan la lg sorang..

Gambar memang xbanyak sebab anak aku yang kecik tu jenis menyendeng je 24jam.



Mule2 kiteorang nak gi cable car tp TUTUP. Serius menyirap. Sebab nye x ramai org.  Last2 kiteorang gi Duty Free Langkawi. Nampak spek ngn topi Wafi pakai tu? Macam la xde jual kat KL..

Sian die... pagi before nak check out... Aku dah siap packing sume. Xde keje nye aku nak bukak sume baju die sbb die nak swim. So, tengok je la kakak Zara die swim.

Balik la wei.....Ape lagi.
Fuhhh!!!!


 
 

No comments:

Post a Comment